• Proizvodi certificirani Po svim eu normama
  • Besplatna dostava Za narudžbu iznad

O nama

Povijest tvrtke

Autoelektrika Braco otvara samostalni obrt 1989. godine i posluje sve do 2000. godine s osnovnom djelatnošću servisa autoelektrike za sva europska i japanska vozila, te popravak, održavanje i prodaju vozila, kao i ugradnja i prodaja klima uređaja u osobna i teretna vozila.

Godine 2000. zbog velikog obima posla preusmjerava obrt na poduzeće Autoklima d.o.o., a 2004. mijenja ime u Thermocar d.o.o.

Danas

Thermocar d.o.o. je tvrtka koja se bavi servisiranjem i održavanjem svih vrsta vozila. Osnovne djelatnosti su autoelektrika te autoelektronika na svim vrstama vozila te prije svega kvalitetna dijagnostika kvarova. 

Također vršimo popravke klima i rashladnih uređaja kako na osobnim tako i na komercijalnim ili teretnim vozilima. 

Kao partner talijanskih tvrtki Autoclima, Webasto Diavia, Krios raspolažemo širokim asortimanom originalnih rezervnih dijelova za sve vrste klima uređaja.

Rješenja za grijanje i hlađenje kabina osobnih, putničkih i teretnih automobila kao i plovila također je ono što Vam možemo ponuditi. To činimo vrhunskim proizvodima najrenomiranijeg svjetskog proizvođača Webasto.

Veliku posvećenost pridodajemo rashladnim uređajima za laka komercijalna vozila te kamione i poluprikolice gdje vršimo servis, popravke i održavanje svih vrsta rashladnih uređaja. Distributeri smo talijanskih rashladnih uređaja Zanotti s.p.a., u Rijeci imamo lager njihovih rashladnih uređaja tako da ih možete dobiti gotovo odmah ukoliko imate potrebe za istim. 

Svojom ponudom nudimo rješenja za sve probleme na Vašim prijevoznim sredstvima.

Thermocar d.o.o. stoji Vam na raspolaganju.

Podatci o tvrtci:

Naziv tvrtke: Thermocar društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge
Skraćena tvrtka: Thermocar d.o.o.
Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću
Sjedište tvrtke: Viškovo 98, 51 216 Viškovo
Registarski sud: Trgovački sud u Rijeci
Upisana u sudski registar pod brojem: 04/606-2, dana 24.02.2004.
Matični broj: 040 149 438
OIB: 867 283 977 53
Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Član Uprave: Braco Biondić, jedini osnivač d.o.o., zastupa samostalno i pojedinačno
Žiro račun: HR1423600001102364475 kod Zagrebačka banka d.d.

  • Kontakti
Thermocar - Autoelektrika Braco - Za bilo koju informaciju za Vaše vozilo možete se obratiti osobno na adresu našeg servisa i prodajnog mjesta.

Thermocar - Autoelektrika BracoZa bilo koju informaciju za Vaše vozilo možete se obratiti osobno na adresu našeg servisa i prodajnog mjesta.

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.